de CopyMaker:
mooie teksten in overvloed

Hoezo geen tijd?

Wel een content strategie maar je wilt niet zelf schrijven? En dus ligt je blog al maanden stil? Dan is dit de uitkomst! De CopyMaker is een unieke, nieuwe dienst die elke dag, week of maand jouw website of blog voorziet van nieuwe, authentieke, originele en pakkende teksten.

Content maken veel werk? Natuurlijk niet!

Mooie teksten via de CopyMaker, geen omkijken meer naar.

Bij een moderne marketing strategie hoor ook het genereren van content. Het is de manier om hoger te eindigen bij Google. Bloggen, nieuwsbrieven en whitepapers. Toch zien we dat veel bedrijven na een of twee blogjes weer stoppen. Andere prioriteiten vragen de aandacht. Dat is natuurlijk zonde.

Het Commercieel Klankbord biedt een full-service content abonnement: de CopyMaker!

Bij deze nieuwe dienst verzorgen wij alle teksten voor de website, blog en nieuwsbrief. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Van één blog in de maand tot een aantal per week. Precies zoals het in jouw content strategie staat. Heb je nog geen content strategie? Dan helpen we je graag door die voor jouw bedrijf op te stellen.

Een bijzonder aanbod voor jouw bedrijf?

Je bent inmiddels net zo enthousiast geworden als wij en wilt meteen aan de gang? Super!! Er is al een CopyMaker abonnement voor 65 Euro per maand. De eerste tekst schrijven we altijd als proefopdracht voor je. Je kunt het dus gegarandeerd zonder verdere verplichtingen uitproberen.

Via de knop hieronder kun je ons jouw wensen doorgeven en een offerte op maat aanvragen. De aanbieding mag je binnen twee werkdagen verwachten.